Instagram/Antoniobanderasoficial
ZANIMA GA MODA

Antonio Banderas u 56. godini vratio se u školske klupe

Slavni španjolski glumac iznenadio je svoje obožavatelje kada je prošlog mjeseca objavio da je upisao jednu od najpoznatijih modnih škola Central Saint Martins, a sada je otkrio zašto je odlučio vratiti se u školu.

– Došao sam do toga da imam snimljena 92 filma, i iako se ne namjeravam prestati baviti glumom, postoje stvari koje me već dugo zanimaju a kojima se nisam stigao posvetiti – otkrio je Antonio Banderas i dodao kako ga je rad na njegovom parfemu Antonio Puig inspirirao da krene u svijet dizajna.

https://instagram.com/p/7Xc8KHE2cB/?taken-by=antoniobanderasoficial

– Svijet parfema jako je blizak modi. Kada sam ušao u studio s modelima i odjećom shvatio sam važnost onog što odijevamo, važnost boja i oblika kojima možemo poslati neku poruku – izjavio je slavni glumac i otkrio kako su ga prošlogodišnje promjene u privatnom životu natjerale da napokon ostvari svoje dugogodišnje želje i počne se usavršavati u području dizajna. Prošle su se godine on i njegova dugogodišnja supruga Melanie Griffith odlučili razvesti navevši nepomirljive razlike kao razlog.

https://instagram.com/p/6xENhek2Q-/?taken-by=antoniobanderasoficial

Linker
18. travanj 2024 16:12