JEDI, PIJ, ŽVAČI

Antonio Bandreas postao zaštitno lice Orbita

Orbit, vodeći brend žvakaćih guma bez šećera, objavio je globalno partnerstvo s međunarodnom filmskom zvijezdom Antonijom Banderasom.

Poznat po ulogama u filmovima poput Shreka i Desperada , Banderas će u novoj kampanji brenda Orbit komunicirati prednosti korištenja žvakaće gume bez šećera nakon jela i pića, kao pomoć u održavanju čistoće i zdravlja zubi.

– Oduvijek sam bio ljubitelj hrane, a kao glumcu mi je lijep osmijeh i održavanje čistoće i zdravlja zubi jako važno. Nakon brzog obroka na setu, žvakanje Orbit žvakaćih guma jednostavan je način da se spreman vratim pred kamere – objašnjava Banderas što ga je privuklo suradnji s brendom Orbit.

– Počašćeni smo suradnjom s Antonijom Banderasom na našoj novoj televizijskoj kampanji „Jedi, pij, žvači Orbit“. Kao međunarodna filmska zvijezda koja je život provela na velikom ekranu, Antonio je savršeni predstavnik brenda koji će na prikladan način promovirati brigu o oralnoj higijeni, pozivajući potrošače da uvedu korištenje žvakaćih guma brenda Orbit u svoju svakodnevnu rutinu – rekla je Darja Šušteršič, marketing manager za Hrvatsku.

Orbitova reklama “Jedi, pij, žvači” za 2013. godinu u Hrvatskoj će s emitiranjem početi 24. veljače.

Linker
26. travanj 2024 03:32