SVADBENA ZVONA

Aretha Franklin zaručila se u 70. godini života

Aretha Franklin (69), kraljica soula, ali i jedna od najvećih pjevačica jazza, bluesa i rocka, dobitnica dvadeset Grammyja, zaručila se tijekom blagdanskog razdoblja za dugogodišnjeg partnera Williama Willieja Wilkersona.

Par se planira vjenčati ovoga ljeta, najvjerojatnije u Miamiju na Floridi, te potom na privatnoj jahti ugostiti prijatelje i obitelj. Aretha još nije odabrala vjenčanicu, ali razmišlja hoće li za usluge zamoliti Veru Wang , Valentina ili Donnu Karan .

Pjevačica, koja se našalila da zaruke nisu uzrokovane njenom trudnoćom, proteklih je godina imala velikih problema sa zdravljem, pa se čak sumnjalo i na rak gušterače. Sada se Aretha, međutim, ponovno osjeća odlično, a skinula je i gotovo 40 kilograma težine, što je potaklo govorkanja o ugradnji želučane premosnice. Kraljica soula odbacila je ta nagađanja, rekavši kako se takvoj ludosti ne bi nikada podvrgla, ali i da ne misli odgovarati na pitanja o svome zdravlju.

Arethi su zaruke najava trećeg vjenčanja – prvi joj je muž od 1961. do 1969. godine bio Ted White, obiteljski prijatelj koji joj je postao i menadžer te koautor nekih tekstova, a drugi glumac Glynn Turman, od 1978. do 1984. godine. Pjevačica je od ranije i majka četvero djece. Najstarijeg sina Clarencea rodila je 1956., sa samo četrnaest godina, a već sljedeće godine dobila je i malog Edwarda. Ime njihovog oca Aretha nikada nije objavila, a dječake je odgojila prabaka Rachel. S prvim suprugom ima i sina Teddyja (47), a iz veze s menadžerom Kenom Cunninghamom Kecalfa (41).

Linker
28. travanj 2024 12:24