ARHIVA
LJUBAV I RAZDOR

Ashton Kutcher i Demi Moore: Narušena bračna idila

Kada se holivudska zvijezda Demi More (48) prije šest godina udavala za 15 godina mlađeg i tada mnogo manje slavnog glumca Ashtona Kutchera, mnogi su se čudili njezinoj hrabrosti, uvjereni da taj brak neće dugo potrajati. Pogotovo zato jer su se vjenčali nedugo nakon što je glumica imala spontani pobačaj, poslije kojeg je postalo jasno da ona i Kutcher nikada neće moći imati zajedničku djecu. No, ispočetka su oboje bili jako zaljubljeni i ništa im nije bilo problem. S vremenom su razlike u razmišljanjima postajale sve veće: on je volio izlaziti i zabavljati se, ona je radije bila doma uz obitelj.

Šest godina nakon što su izrekli sudbonosno “da” Demi Moore suočava se s poraznom istinom: njezin obožavani suprug je na samu godišnjicu vjenčanja završio gologuz s četiri “vesele” djevojke u jacuzziju, a onda s jednom od njih i u krevetu. Fatalnoj 23-godišnjoj Teksašanki ime je Sara Leal, a glupost koju je napravio – zvijezdu serijala “Dva i pol muškarca”, u kojem je nedavno naslijedio starog pohotnika Charlieja Sheena, mogla bi stajati i 250.000 dolara.

Toliko, naime, Sara Leal smatra da vrijedi njezina šutnja o detaljima njihovog odnosa, te preko svog odvjetnika potražuje od naivnog Kutchera. Ako ne pristane na ucjenu, njegova će ljubavnica – s kojom je navodno imao aferu i prije tri mjeseca – sve ispričati medijima.

Doduše, gomila detalja o vrućoj noći već je “isplivala” i to zahvaljujući brbljavom dečku jedne od djevojaka koje su se s Kutcherom provodile u jacuzziju Hard Rock Hotela u San Diegu. Glumac je večer započeo provodom s prijateljima u noćnom klubu Fluxx, a tamo su “naletjeli” na Saru Leal, te njezine prijateljice Alexis, Marthu i Katie. Nakon lude zabave završili su u hotelskoj sobi, u kojoj noćenje stoji 2.500 dolara, a Alexisin dečko Gavin Naumoff je krenuo za njom. Ušavši u sobu, ugledao je zanimljiv prizor: njih petero bili su u jacuzziju, a Aston Kutcher je vikao da želi još votke. Kad je čuo da je Naumoff dečko jedne od djevojaka, pozvao ga je da im se pridruži. No, veselo društvo se ipak uskoro razišlo, a s glumcem je ostala jedino Sara Leal.

– Svima nam je poslije rekla da su se seksali – priznao je Naumoff, dodavši kako im je otkrila i to da glumački par već duže vrijeme ne živi zajedno, no to skrivaju od javnosti.

Srećom po Ashtona Kutchera, njegov tjelohranitelj je Sari Leal iz predostrožnosti privremeno oduzeo mobitel prije nego što je ušla u sobu. Da nije, vjerojatno bi već bila u posjedu zanimljive “slikovnice”, koja bi znatno povisila cijenu njezine šutnje.

A dok se njezin mužić zabavljao s mlađahnim modelom kojem bi ona po godinama mogla biti majka, Demi Moore je šestu godišnjicu braka “proslavljala” radno: bila je na promociji svog kratkog filma “Five” u New Yorku. Tamo je sve šokirala pretjeranom mršavošću i ispijenim licem, koje sada mnogi povezuju s bračnim problemima koji traju već neko vrijeme.

Navodno je par još ovog ljeta pokušavao spasiti odnos odlazeći u savjetovalište kabalističkog centra. Poznato je da su i Demi Moore i Ashton Kutcher sljedbenici tog mističnog židovskog učenja, koje im znači tako mnogo da su se 2006. i vjenčali u kabalističkom centru. Stoga, ako se i ovaj puta – u što mnogi sumnjaju – uspiju pomiriti i sačuvati brak, veliku ulogu u tome odigrat će kabala. Naime, njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon skandala dogodilo se prošle subote u centru za kabalu u Los Angelesu, gdje se slavila Rosh Hashana, židovska Nova godina. Demi Moore i Ashton Kutcher su stigli odvojeno, no izašli su zajedno, oboje s vjenčanim prstenjem na ruci.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o Ashtonu Kutcheru i Demi Moore pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.874) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
03. svibanj 2024 02:53