KRAJ BRAKA

Ashton Kutcher napokon predao papire za razvod od Demi Moore

Ashton Kutcher (34) podnio je u petak pri losangeleskom Vrhovnom sudu zahtjev za razvod od Demi Moore (50) s kojom se razišao u studenom 2011. nakon 6 godina braka. Demi mu, naime, nije mogla oprostiti nevjeru iako je sama teško podnijela razvod – završila je u bolnici zbog iscrpljenosti i opijata, narušila je odnose s kćerima iz braka s Bruceom Willisom te ju se viđalo u zagrljajima više muškaraca.

I Ashton se tješio lijepim ženama, ponekad frapantno sličnima Demi, da bi se naposljetku smirio u zagrljaju Mile Kunis – kemija među njima postojala je navodno još od vremena kada su zajedno snimali “Lude sedamdesete”.

Nagađalo se da razdvod Demi i Ashtona toliko traje zbog pokušaja mirenja, u kojima su posredovali i vjerski karizmatici, te Demine ljubomore i želje da Ashtonu financijski zagorča život. Štogod bila istina, Ashton se u svome zahtjevu odriče materijalnih potraživanja, dok pravo na ista ne odriče bivšoj supruzi, pa iako bi ga to moglo koštati jer je po zakonu odgovoran za kraj braka, čini se da želi kupiti čisti početak za vezu i mogući brak s Milom Kunis.

Linker
03. svibanj 2024 08:54