Sipa/Cropix / USA TODAY SPORTS/SIPAUSA/SIPA
I TATE SU VAŽNI

Ashton Kutcher: Želim da i muški toaleti imaju stol za previjanje beba

Poznato je kako slavni glumac uživa u roditeljskoj ulozi i svaki slobodan trenutak provodi sa svojim curama pa ne čude neke njegove opaske jer je maksimalno posvećen očinstvu i svemu što ide uz to.

“Zašto niti jedan muški toalet nema stol za previjanje beba? Ako mi pronađete barem jedan, dat ću mu besplatnu reklamu na svom Facebook profilu” podijelio je Ashton Kutcher (37) na društvenoj mreži sa svojih gotovo 19 milijuna obožavatelja.

Svjestan svojih dužnosti i obaveza slavni glumac nekoliko je puta javno istupio i govorio o novoj obiteljskoj dinamici i okruženju u kojemu njegova partnerica Mila Kunis (31) vodi glavnu riječ.

– Ona je prekrasna majka! Kad se vratim kući nakon cijelog dana ona izgleda tako vedro i nevjerojatno. Znam da joj nije bilo lako i sigurno je bilo kriznih trenutaka no ona nikada o tome ne govori. Fascinantna je – izjavio je Ashton o svoj partnerici i dodao kako je sretan jer nemaju dadilju i sve rade sami.

– Želimo znati utješit svoje dijete i uživati u svakoj promjeni i napretku, a to je moguće samo ako smo prisutni – izjavio je slavni glumac.

Linker
29. travanj 2024 04:06