ZAJEDNO I NAKON SHOWA

Ava Karabatić i Aleksandra Grdić - paralelni intervju

Iz Kostarike, čiji naziv na španjolskom znači “bogata obala” (costa – obala, rica – bogata), vratile su se vitkije i bogatije za jedno novo prijateljstvo. Od osamnaest živopisnih likova, sudionika reality showa Survivor koji su proveli 37 dana izolirani od svijeta u divljim predjelima Kostarike, Ava Karabatić (23) i Aleksandra Grdić (31) privukle su najviše pažnje TV gledatelja.

Dio njih ne može se načuditi kako akademska građanka poput Ave – koja studira talijanski i latinski na Filozofskom fakultetu u Zadru – može izjaviti da “pozdravlja svoje roditelje, a posebno mamu i tatu”, druge živciraju neprestane Aleksandrine suze i jecaji, no većina gledatelja slaže se da bez njih dvije ne bi bilo tako zabavno.

Pokazale su to i na snimanju za Gloriju, kada su pozirale fotografu Matku Stankoviću, ali i u kameru otkrile s kim bi se htjele vratiti na pusti otok.

– Prvenstveno bih sama sa sobom, kada bih mogla. A otišla bih sa Sebastijanom, Vladom, Aleks, Jelenom i Markom. Nas petorica veličanstvenih – kazala je Ava Karabatić, ujedno otkrivši kako se pred kraj snimanja posvađala s jednom Hrvaticom.

– Ponovno bih definitivno otišla s Nevenom, on mi je broj jedan. S Markom, Avom, Sebastijan može proći. I, na kraju, ne biste vjerovali – Ognjen. I Miju bih uzela sa sobom, jer mi je ona bila super – rekla je Aleksandra Grdić.

U velikom paralelnom intervjuu za Gloriju, koji možete pročitati u tiskanom izdanju (br. 898), Aleksandra i Ava otkrile su kako je bilo na snimanju Survivora, kako se nose s etiketom starlete, što su najgore pročitale o sebi, jesu li ikada imale nemoralne ponude… Možete se i pretplatiti na PDF izdanje

Linker
08. svibanj 2024 09:16