Sipa/Cropix
JOŠ JEDAN RAZVOD SLAVNE PJEVAČICE

Avril Lavigne i Chad Kroeger - razvod zbog poslovnog neuspjeha

Poznata pjevačica i frontmen grupe Nickelback razvode se nakon samo 14 mjeseci braka, piše Us Weekly.

Avril Lavigne (29) i Chad Kroeger (39) zaručili su se 2012., nakon samo mjeseca dana veze, a vjenčali su se u Francuskoj u lipnju prošle godine.

– Gotovo je. On po Los Angelesu priča da se razvode – otkrio je izvor blizak paru.

FOTO: Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Poznati pjevači zaljubili su se za vrijeme suradnje na Avrilinom petom albumu Avril Lavigne koji je objavljen u studenom 2013. godine.

– Glavni problem je to što ih je povezao posao. Ona je imala loše veze iza sebe u kojima se nije osjećala cijenjena kao umjetnica, a Chad i ona su se upravo na toj razini povezali – izjavio je izvor blizak paru i dodao da su problemi i neslaganja započeli nakon što album nije doživio uspjeh kakav su oboje očekivali.

Osim problema na poslovnom planu, par se borio i s privatnim problemima, a jedan od najčešćih razloga njihovih brojnih svađa bila je ljubomora.

– Oboje vole flertovati, ali su istovremeno i jako ljubomorni, a Avril je i veoma nesigurna osoba – otkrio je prijatelj poznate pjevačice i dodao da Chada nitko od njenih prijatelja ne voli jer jako ružno razgovara s njom.

Poznata pjevačica iza sebe već ima jedan propali brak – pjevač benda Sum 41, Deryck Whibley (34) i ona bili su u braku od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda bila je dvije godine u vezi s Brodyjem Jennerom (31).

Pratite nas i lajkajte našu novu Facebook stranicu!

Linker
19. travanj 2024 07:19