LIJEPA DIZAJNERICA

Bar Refaeli osmislila donje rublje za svaku ženu

Izraelski supermodel Bar Refaeli (26), poznata i po vezi s glumcem Leonardom DiCaprijom , uskoro lansira svoju modnu liniju, ali za razliku od sličnih pothvata svojih kolegica težište namjerava staviti na udobnost. Na svom Twitter profilu lijepa Bar nedavno je objavila prvu sliku donjeg rublja i majice od vrlo mekanog pamuka, a na službenoj stranici linije naziva Under.me, koja je još uvijek u izradi, može se naći drugi primjer linije – bijeli sportski grudnjak.

Zaštitno lice francuskog brenda Passionata, također specijaliziranog za donje rublje, već više od godine dana osmišljava svoj projekt kojim, kako kaže, ne želi isticati sebe, pa je stoga komade i cjenovno prilagodila običnoj ženi. Bar očito smjera odjećom koju sama dizajnira potaći jednostavni i svakodnevni ženski seksipil.

– Donje rublje treba se slagati s vašim tijelom, a ne biti samostalnom atrakcijom. To je filozofija brenda Under.me – kaže zanosna Izraelka.

– Uvijek me zanimao jednostavan i udoban dizajn donjeg rublja kojeg k tome mogu dobiti na kućnu adresu – zaključuje Bar.

Linker
02. svibanj 2024 15:46