Saša Ćetković
NA LIJEPOM PLAVOM DUNAVU

Barbara Liljak: Miss Universe ponovno u Beču na 'mjestu zločina'

Hrvatska Miss Universe obožava grad na lijepom plavom Dunavu gdje je nekad studirala, a danas dolazi u posjet sestri: uživa u romantičnim vožnjama kočijom i kavama s pogledom na grad, rado obilazi i luksuzne dućane, a ide i na misu.

Iako Splićanka Barbara Ljiljak (26) nije plave krvi, nekoliko je puta okrunjena zbog svoje ljepote. Prije tri godine bila je Miss Dalmacije, u lipnju ove godine pobijedila je na hrvatskom izboru za Miss Universe, a uskoro će u Splitu na manifestaciji Dani Dioklecijana utjeloviti antičku caricu Prisku.

22.08.2015. bec, barbara ljiljak, foto cetkovic

Foto: Saša Ćeković

Njezino kraljevsko držanje privuklo je pozornost i na ulicama Beča, gdje smo s njom ovih dana snimali reportažu, pa su se čuli komentari da je graciozna poput austrougarske carice Sisi.

– Rođena sam i odrasla na moru, ali bez problema bih mogla živjeti u gradu na lijepom plavom Dunavu. Jer austrijska prijestolnica nudi sve za ugodan život – kulturne sadržaje, vrhunsko obrazovanje, odlične slastice, predivne dućane… – govori Barbara Ljiljak, koja se u Beč zaljubila prije sedam godina kad je došla učiti njemački jezik te studirati modni dizajn, koji je u međuvremenu završila u Talijanskoj školi mode i dizajna Callegari u Splitu.

U četiri godine, koliko je ondje živjela, upoznala je svaki kutak austrijske metropole, a nastavila je dolaziti jer u Beču kao DJ-ica radi njezina tri godine mlađa sestra Romana.

Damir Leljak

22.08.2015. bec, barbara ljiljak, sestra romana, foto cetkovic

Foto: Saša Ćetković/ Barbara sa sestrom Romanom

Cijelu priču čitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 27. kolovoza, a uz ovaj broj dajemo vam i primamljivu ponudu koju ćete teško moći odbiti.

Linker
18. travanj 2024 01:24