UMJETNIČKA OBITELJ

Barbara Nola: Kćer Mara mi daje savjete o odijevanju

Kad joj stigne pozivnica za neko modno događanja, zagrebačka glumica Barbara Nola (43) ne dvoji hoće li ići i koga će povesti sa sobom – njezina 15-godišnja kćer Mara, naime, zaljubljenica je u modu i dizajn pa se izuzetno veseli prilikama da vidi nove dizajnerske kolekcije uživo. Za te prigode Mara, učenica zagrebačke Škole primjenjene umjetnosti i dizajna, odjeva kreativne kombinacije koje sama osmišljava, a nerijetko ju i majka zamoli za savjet.

– Mara je jako kreativna, zanima ju moda, mislim da se odjeva bolje od mene. Ona mene traži da ju vodim na revije, a ja nju često molim da mi se ‘smiluje’ i da mi ona izabere što ću odjenuti – govori Barbara Nola dodajući kako je kćer prije svega zainteresirana za umjetnost, no nije još odlučila u kojem smjeru će razvijati kreativnost te hoće li se baviti modom, dizajnom ili možda čak glumom.

Mara i Barbara Nola na Cro A Porteru Foto: Maja Jurović

Iako Marin brat, 19-godišnji Jakov, pak nema baš nikakvog interesa za dizajn i modna događanja, glumica kaže kako često pita djecu za mišljenje o tome kako se odjenula.

– Mara često i sama komentira, kaže ‘ovo ti je odlično, ovo ti paše, ovo ne’ – govori glumica te priznaje kako ju ponekad ‘počaste’ tipičnim tinejdžerskim zgražanjem te njezine modne odabire proglase ‘užasnima i katastrofalnima’.

Linker
22. travanj 2024 16:26