LJUBAV U PLANINAMA

Barbara Vicković: Tajno vjenčanje i nova beba

Jako je zgodan, pametan, plemenit, brižan, smiren i pun razumijevanja. Zabavan je i duhovit, ima neki pritajen smisao za humor koji se meni strahovito sviđa. Volimo se, vodimo lijep i miran život i super nam je – tako zadarska glumica Barbara Vicković (38), zvijezda mnogih domaćih sapunica i članica zagrebačkog kazališta HNK, opisuje svog drugog supruga s kojim se potajice vjenčala u listopadu i s kojim čeka bebu. K novom suprugu uselila se zajedno sa sinom Franom (12) iz prethodnog braka s liječnikom Brunom Šoošem (43). Razveli su se još 2002., nakon četiri godine braka, no, kaže glumica, ostali su u odličnim odnosima pa je tim više čude glasine da joj bivši suprug, nezadovoljan njezinim sadašnjim stilom života, navodno želi preoteti skrbništvo nad Franom.

Takve priče ne želim ni komentirati – kaže Barbara Vicković. – Između mene i mog bivšeg supruga nema apsolutno nikakve drame.

A novog supruga upoznala je u prirodi.

– Oboje smo planinari, tako smo se i upoznali, na Sljemenu. S obzirom da smo se upoznali na planini, i naše vjenčanje bilo je planinsko, u Crkvi Majke Božje Sljemenske na Medvednici, u krugu obitelji, svečano i lijepo. Udala sam se iz velike ljubavi, sada čekamo dijete koje smo planirali i, eto, zaista sam sretna žena – zaključuje Barbara Vicković.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o novom braku Barbare Vicković pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 830) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 08:39