CHRISTIAN BALE

Batman napao mamu i sestru

Britanski glumac Christian Bale (34) optužen je da je fizički napao svoju majku i sestru što je potvrdio i glasnogovornik londonske policije.

Glumčeve majka Jenny (61) i sestra Sharon (40) jučer su, tijekom dana, posjetile policijsku stanicu u Hamphshireu te podnijele kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja. Christian Bale, poznat po ulozi u filmu “Američki psiho” nije zadržan u policijskoj postaji nego mu je odobren odlazak na europsku premijeru filma “Vitez tame”, nastavak sage o popularnom strip heroju Batmanu.

– Situacija je komplicirana, ali ne bi bilo u redu da smo spriječili glumčev odlazak na premijeru zbog optužbi za koje još uvijek nismo sigurni da su istinite. Kontaktirat ćemo gospodina Balea najranije što možemo te će morati dati svoj iskaz i objasniti što se dogodilo između njega, majke i sestre – izjavio je britanskom tjedniku The Sun policijski izvor.

Zvijezda novog nastavka o mračnom superheroju, pojavio se na premijeri u londonskom West Endu, smireno dijeleći potpise velikom broju obožavatelja.

Glumac koji je značajne uloge ostvario i u psihološkom trileru “The Machinist” i remakeu poznatog vesterna “Nestajanje”, osam je godina u braku s bivšim modelom i vizažisticom Sibi Blazic i imaju trogodišnju kćer Emmeline.

U glumačkim krugovima poznat je kao izrazito miroljubiva osoba, vegetarijanac, aktivist Greenpeacea te raznih društava za zaštitu životinja. Njegova pomajka Gloria Steinem, poznata je aktivistica u borbi za prava žena.

Barbara Ivezić

.

Linker
24. travanj 2024 21:11