INSTAGRAM
ZA SAVRŠEN IZGLED

BEAUTY INTERVJU Drew Barrymore otkrila svoje kozmetičke trikove

Slavna glumica u intervjuu za časopis Marie Claire otkrila je koje rituale ne preskače kako bi joj koža bila savršena te bez čega ne izlazi iz kuće.

1. Koji ritual njege kože je tebi najbolji?

Umivanje lica ujutro, u podne i navečer – osobito nakon svečanih večera gdje nosim mnogo šminke. Spavati sa šminkom na licu je najozbiljniji prekršaj koji možete učiniti.

2. Koliko šminke nosiš u svojoj torbici?

Ne volim nositi mnogo stvari jer sam to radila sve ove godine. A i sada uvijek imam sa sobom i torbu za pelene, što je promijenilo sve. Ali obavezno imam tamni ruž i ruž boje kože, korektor i puder i nešto za oči – tuš ili maskaru. Dakle, nešto za oči, lice i usne. Dovoljne su vam tri stvari, ali ja volim kad mogu birati.

3. Često objavljuješ fotografije na kojima stavljaš šminku u automobilu ili javnom prijevozu. Koji su tvoji savjeti za šminkanje u pokretu?

Baš danas sam prije sastanka stavljala maskaru gledajući se u retrovizor. To je sretno rješenje, ali samo ako ste putnik. Ako vozite, sigurnost vam mora biti na prvom mjestu. Isto tako, dobro rješenje je i staklo podzemne željeznice ili pribor u restoranu – najvažnije je da budete inovativni.

Drew Barrymore (39) ima vlastitu liniju kozmetike pod nazivom Flower Beauty čija je glavna filozofija kvalitetna šminka za koju ne treba izdvojiti mnogo, zahvaljujući tome što oni ne troše na reklamiranje proizvoda. Doduše, vlasnica brenda sama je odlična promotorica koja svaku situaciju iskoristi za promoviranje novih proizvoda putem društvenih mreža.

Linker
25. travanj 2024 03:09