Instagram
JEDNOSTAVNO I UČINKOVITO

Beauty savjeti iz kućne radinosti - jeftini i jednostavni

Za svaki estetski i kozmetički problem postoji nebrojno mnogo rješenja u obliku raznih kozmetičkih preparata, no nije na odmet znati i pokoji beauty savjet iz kućne radinosti.

Donosimo vam sedam jednostavnih trikova koji su – koliko praktični toliko i učinkoviti. Isprobajte!

1. Koristite med umjesto maske za lice. Med ima jako antibakterijsko djelovanje te povoljno djeluje na akne i prištiće. Namažite lice medom, ostavite da stoji 10 minuta i potom se umijete toplom vodom.

2. Izbjeljujte zube sodom bikarbonom. Pomiješajte ju sa svojom pastom za zube.

3. Umjesto pjene za brijanje koristite regenerator za kosu. Regenerator hidratizira kožu i čini dlačice mekšima pa je depilacija lakša.

4. Obnovite nokte sokom od limuna. Ako na noktima imate ružne mrlje od učestalog nanošenja laka za nokte, istrljate ih limunom.

5. Koristite naranču za omekšavanje kože na laktovima i petama, kao i za piling cijelog tijela. Kiselina i vitamin C odlični su za uklanjanje starih stanica i obnavljanje kože. Jednostavno razrežite naranču i istrljate se polovicama.

6. Držite kozmetičke proizvode u hladnjaku. Naravno ne sve, ali lakove za nokte, olovke za oči, eyelinere i ruževe možete držati na hladnom. Lakovi će vam trajati duže, a olovke za oči i usne bit će čvršće i radit ćete oštrije linije njima.

Linker
29. svibanj 2023 14:53