DOM IZ SNOVA

Beckhamovi unajmili luksuznu vilu u Malibuu

Iako posjeduju popularni ‘Beckingham Palace’ u Engleskoj i 11 milijuna funti vrijednu vilu na Beverly Hillsu, Victoria (37) i David (36) Beckham nisu previše dvojili kada su čuli da je vrtoglavih 25 milijuna funti vrijedna rezidencija Stevena Spielberga (64) u Malibuu slobodna. Nije ih brinulo čak ni to što je dom slavnog redatelja udaljen svega 50 kilometara od njihove kuće na Beverly Hillsu te su preko ljeta odlučili izdvojiti 93 000 funti mjesečno (oko 150 000 dolara) kako bi uživali na ‘najekskluzivnijem pijesku na svijetu’.

U raskošnu kuću sa sedam spavaćih soba i deset kupaonica, izgrađenu prema Spielbergovim potrebama, uselili su se neposredno prije rođenja kćerkice Harper Seven, a novi susjedi su im Pierce Brosnan, Dustin Hoffman, Danny DeVito i Goldie Hawn.

– To je vrlo opuštajuće i smirujuće za Beckhamove. Vidio sam Victoriju na plaži kako gleda dupine s obitelji. Vjerojatno se osjeća kao da je u raju – rekao je jedan od susjeda za britanski Daily Mail.

U posljednje vrijeme nogometaš L.A. Galaxyja može se sve češće vidjeti na predivnoj pješčanoj plaži, gdje se kupa i surfa sa svojim sinovima Brooklynom (12), Romeom (8) i Cruzom (6), a društvo im prave i mali bulldog Coco te Victorijini roditelji.

– Čim je Victoria vidjela slike kuće, rekla je Davidu da je to savršeno mjesto za opuštanje i oporavak nakon rođenja djeteta. David nije razmišljao dvaput i odmah je potpisao ugovor – rekao je izvor blizk Beckhamovima, čije se bogatstvo procjenjuje na 165 milijuna funti.

Linker
28. travanj 2024 05:40