BRIŽNI TATA

Ben Affleck s kćerkicom u šetnji

Američki glumac Ben Affleck (36) došao je po trogodišnju kćerkicu Violet Anne u vrtić u Santa Monici. Brižni tata nosio je djevojčicu cijelim putem a koristio je i svoja glumačka umijeća da ju zabavi. Čini se da zvijezdu filmova “Gigli”, “Dogma” i “Armageddon”, ovaj put nisu zasmetali ni okupljeni paparazzi s kojima ratuje već godinu dana. Naime, tijekom zadnjeg posjeta Bostonu, glumac se javno obrušio na nasrtljive fotografe.

–Inače se smiješim kad ih vidim, kako kćeri ne bi primijetile koliko sam nervozan zbog toga što me svuda prate, ali sad sam bio bijesan na njih. Violet ih je neki dan zamolila da prestanu jer su je zaslijepile njihove bljeskalice, i nije joj bilo jasno zašto to nisu učinili, iako je lijepo rekla ‘molim vas’- izjadao se glumac.

Možda je ovaj put bio predobro raspoložen za svađu s njima, a možda je primjetio da im se Violet prijateljski osmjehuje pa nije želio reagirati. Dok se Affleck bavio s Violet, njegova supruga, glumica Jennifer Garner (37) ostala je kući s devetomjesečnom kćerkicom Seraphine Rose.

Linker
31. svibanj 2023 23:04