TATA ZAŠTITNIK

Ben Affleck štitio kćer Seraphinu i napao paparazza

Violet, Sam i Sera, ovo je za vas – kazao je Ben Affleck napuštajući prošle nedjelje pozornicu s upravo osvojenim Oscarom za najbolji film. Redatelj, glumac i producent filma “Argo” tako je pokazao koliko voli svoju djecu, kćeri Violet Annu (7) i Seraphinu Rose (4) te sina Samuela Garnera (1), koje je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner, a samo nekoliko dana kasnije pokazao je to i djelom.

Naime, dok je u Santa Monici šetao s malenom Seraphinom u naručju, okružili su ih paparazzi, koji su htjeli što bolje fotografirati oskarovskog slavodobitnika u obiteljskom raspoloženju. Affleck je već naviknut na takvu pozornost, pa nije reagirao, no u jednom trenutku jedan previše nasrtljiv paparazzo ipak je prešao granicu. Stao je ispred kćeri i oca te se približio dovoljno blizu da bi mogao ozlijediti djevojčicu. To je bilo dovoljno holivudskoj zvijezdi da izgubi kontrolu te je nogom pokušao odgurnuti kamermana.

Iako nije došlo do nikakve tučnjave, Affleck će najvjerojatnije zbog svojeg poteza morati odgovarati na sudu, ali nema sumnje da mu je sigurnost djeteta važnija od bilo koje kazne.

Linker
03. svibanj 2024 07:06