OBITELJ ILI POSAO

Ben Affleck: Supruga obavlja sve umjesto mene

Iako je izjavio da bi s Jennifer Garner (40), nakon kćeri Violet (6) i Seraphine (3) te šestomjesečnog sina Samuela, volio imati još djece, čini se da američki glumac, redatelj i producent Ben Affleck (40) ipak ne želi da ga se ubuduće doživljava isključivo kao oca sretne obitelji.

– Ne želim biti kućni tata. Posao mi je vrlo važan i volim raditi, ali to mora biti nešto do čega mi je stalo – rekao je Ben za listopadski broj časopisa Details.

Kada aktivno radi na projektima, poput posljednjeg filma “Argo” kojeg režira, producira te u njemu glumi glavnu ulogu, oslanja se na Jennifer jer premda je i tada s obitelji njegove su misli na setu.

– Slobodno vrijeme uvijek pokušavam provesti s djecom, makar samo fizički jer kad radim na filmu nisam baš duhovno prisutan. Moja supruga je vrlo strpljiva i obavlja sve umjesto mene. Čak i kada se kupam s klincima misli mi odlutaju na scenu koju sutra snimamo i pitanje kako ćemo je osvijetliti, koji će kadar biti temeljni i hoćemo li ga uopće imati – priznaje Ben, razapet između obiteljskih i poslovnih obaveza.

– Često pomislim kako na nešto tratim vrijeme koje bih mogao provesti s obitelji, no i kod kuće me ponekad počne golicati što se u tom trenutku događa na poslu – zaključio je.

Linker
17. travanj 2024 08:22