AFP/Cropix
NA DODJELI NAGRADA

Ben Affleck: U životu su me nazivali različitim imenima, ali nikada ovako!

Ben Affleck i članovi popularne serije The Big Bang Theory samo su neka od imena koja su se našla na listi dobitnika prestižne nagrade People’s Choice čiju dodjelu su posjetile brojne holivudske zvijezde.

Najveće prizanje za svoj rad, i to humanitarne naravi, dobio je slavni glumac Ben Affleck (42) koji je izjavio kako su ga u životu nazivali različitim imenima, ali da humanitarac nikada nije bilo jedno od njih.

Slavni glumac 2010. osnovao je zakladu Eastern Congo Initiative koja pomaže obiteljima u toj afričkoj zemlji. Prilikom proglašenja dobitnika spomenute nagrade, Bena je najavila kolegica sa seta Amy Adams, koja je bila puna dojmova i riječi hvale za glumca.

– On nije samo ispisao ček, nego se u potpunosti predao pomaganju obiteljima. Susreo se s djecom vojnicima, čelnicima države i brojnim udrugama – ispričala je Amy i dodala kako zahvaljujući Benu djeca tamo imaju mogućnost obrazovanja.

Slavnog glumca velikim pljeskom nagradili su njegovi kolege poput Kaley Cuoco, Ellen Pompeo, Stane Katic, Ellen DeGeneres i Roberta Downeyja Jr.

Atmosferu i modna izdanja sa dodjele nagrade pogledajte u našoj fotogaleriji!

Linker
29. travanj 2024 18:21