TRAGEDIJA

Bend Take That suosjeća s članom koji je izgubio dijete

Robbie Williams , Mark Owen, Jason Orange i Howard Donald poslali su izraze sućuti svojem kolegi i prijatelju Garyju Barlowu nakon što su on i supruga Dawn objavili kako je njihova kći rođena mrtva.

– Dawn i ja smo slomljeni što vam moramo javiti da smo izgubili svoju bebu. Poppy Barlow je rođena mrtva 4. kolovoza u Londonu – pisalo je u izjavi koju je frontmen benda Take That objavio nakon tragičnog događaja. Djevojčica Poppy četvrto je dijete para, a njihovi prijatelji su izjavili kako par pripremajući njezin pogreb, utjehu pronalazi u sinu Danielu i kćerima Emily i Daisy. Kolege iz benda poslali su izraze sućuti u kojima suosjećaju s velikom boli koja je zadesila Barlowa.

– Potpuno su izvan sebe, svi u grupi su jako bliski i ovo ih je izrazito pogodilo – izjavio je bliski prijatelj za magazin Mirror. Popularna grupa trebala je nastupiti na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu, ali to je sada upitno. Robbie Williams je već prethodno javio da ne može sudjelovati zbog ženine trudnoće, a još se ne zna hoće li Barlow smoći snage za nastup.

Linker
27. travanj 2024 01:25