ŠEHEREZADA U ZAGREBU

Berguzar Korel: Jako se veselim Hrvatskoj

Turska glumica Berguzar Korel , popularna Šeherezada iz serije “1001 noć”, stigla je danas u Zagreb i pridružila se svom suprugu Halitu Ergencu, poznatom kao Onur iz iste serije. Doduše, on ju nije dočekao u zračnoj luci, ali zato su tu bili obožavatelji turske serije.

– Jako sam umorna, probudila sam se u pet ujutro i dojurila iz Izmira u Istanbul. Moram priznati da ne znam što očekivati u Zagrebu iako se veselim vašoj zemlji, a ni muž mi nije prenio svoje dojmove jer se nismo ni čuli otkad je otišao, jako je zaposlen, izgleda. Potpuno ste mi ga ukrali – za Jutarnji list rekla je kroz smijeh Berguzar Korel.

Halit Ergenc u Zagrebu boravi od nedjelje i već je ‘odradio’ dobar dio obaveza poput susreta s obožavateljicama i konferencije za medije te se opuštao na Stingovom koncertu. Danas je počeo snimati reklamu za trgovački lanac Konzum, koji je popularni par i doveo u Hrvatsku, a supruga Berguzar mu se pridružila na tom radnom zadatku.

– Scenarij za reklamu dobio sam nedavno. Malo jest drugačiji od onih kakve sam dosad radio, no prilično mi se sviđa, zanimljiv je – izjavio je glumac za Jutarnji list .

Linker
26. travanj 2024 05:45