EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Berguzar Korel: Veselim se dolasku u Zagreb

Kao što je i najavila u svom prvom razgovoru za Gloriju, turska glumica Bergüzar Korel iskoristit će prvu priliku da posjeti Hrvatsku. No, 28-godišnja zvijezda serijala “1001 noć” nije se nadala da će u Zagreb stići već početkom studenog kako bi sa suprugom Halitom Ergencom (40) snimila reklamu za trgovački lanac Konzum, a pronaći će i vremena za obilazak grada te druženje s obožavateljima.

Tijekom petodnevnog boravka supružnici će odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Westin, gdje će napokon imati malo vremena samo za sebe. Otkako su u veljači postali roditelji sinčića Alija, još nisu imali priliku bilo kamo otputovati sami, a potkraj ljeta razdvojile su ih i poslovne obaveze. Bergüzar Korel u ljetovalištu Česme snima serijal “Beskrajna pjesma” u kojem igra kavansku pjevačicu Ferayu, dok Halit Ergenc u šesto kilometara udaljenom Istanbulu snima film o sultanu Sulejmanu Veličanstvenom

. – Iako su Česme najljepše ljetovalište na obali Egejskog mora, a mi smo smješteni u najljepšem hotelu, pa nam što se komfora tiče ništa ne nedostaje, ipak je cijela ekipa ovdje u svojevrsnom svojevoljnom zatočeništvu s pet zvjezdica – smije se Bergüzar Korel, koja će u Česmi provesti iduće dvije godine.

U čemu je tajna vaše ljepote? – Otkako sam u veljači rodila sinčića Alija vjerojatno potpuno drukčije zračim. Tajna je u mom duševnom miru, zadovoljstvu i sreći koje smo Halit i ja pronašli uz sinčića. Ali je naš život okrenuo naglavačke i dao mu potpuno novu dimenziju radosti i sreće.

Tko čuva Alija dok ste vi na setu? – Moja majka Hulya Darcan, a angažirali smo i dadilju koja je stalno s nama. No, Alija ostavljamo s njom samo u krajnjoj nuždi. Kad sve zbrojim, Ali ipak najviše vremena provodi sa mnom: vodim ga i na snimanje, a razdvojeni smo samo dok sam pred kamerama.

Dojite li ga još uvijek? – Ne. On je vrlo krupna beba, s osam mjeseci već je imao devet kilograma i vrlo rano je počeo tražiti i krutu hranu, jer mu samo mlijeko nije bilo dovoljno.

Jeste li uoči vjenčanja razmišljali o tome da uzmete suprugovo prezime? – Svom sam prezimenu dodala i Halitovo, ali u poslu koristim samo djevojačko, po kojem me gledatelji prepoznaju. To se među nama podrazumijevalo.

Kruno Petrinović

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju koji je Bergüzar Korel prije dolaska u Zagreb potražite u tjedniku Gloria (br. 826) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 08:24