GLORIA PROMO

Besplatni makeover Stomatološkog Centra Štimac

Popratili smo još jedan potpuni makeover Stomatološkog Centra Štimac. Ovoga puta radilo se o makeoveru više humanitarnog karaktera.

Druga kandidatkinja ovog makeovera bila je gospođa Ankica Begić, kojoj je makeover bio prijeko potreban kako bi bila spremna za novu transplataciju matičnih stanica zbog teške bolesti s kojom se bori već godinama. Uvjet za transplataciju gospođe Begić su zdravi zubi, koji bi u slučaju komplikacije usred procesa transplatacije mogli biti pogubni za njeno zdravlje. Nakon godina i godina borbe, već jedne, na kraju ipak neuspješne transplatacije, dočekala nas je žena puna optimizma, radosti i vjere u život i ljude.

Gospođa Begić vjeruje u svoje izlječenje i dobro stanje, vrlo je sretna i pozitivna što se tiče svoje bolesti, a veliko nam je zadovoljstvo pokazala radom Stomatološkog Centra Štimac, čime se uvjerila kako još uvijek ima onih koji su spremni pomoći.

Za slučaj gospođe Ankice Begić pobrinula se dr.med.dent. Maja Jagodić –Štimac. Kod gospođe Ankice Begić skinut je stari most nakon čega je rađena revizija liječenja na gornjim frontalnim zubima. Svaki zub je precizno snimljen RVG snimkom kako bi se sa sigurnošću utvrdilo koji zub je potrebno izliječiti i time smanjio rizik od komplikacija zubi na sam minimum. Napravljen je cirkularni most i povezani su svi zubi u gornjoj čeljusti kako bi se dobio estetski savršen zubni niz.

– Presretna sam i osjećam se preporođeno. Proslavila sam 50. rođendan, a za dar sam dobila najljepši poklon. Koliko imam godina, toliko sam sam dobila vrijedan poklon. Svakoj ženi je važan lijep osmijeh, a meni ne samo da je poklonjen osmijeh nego mi je poklonjena i šansa za potpuno izlječenje, jer jedini preduvjet za ponovnu transplataciju su potpuno zdravi zubi – kaže Ankica Begić koja je uz riješeno zdravstveno pitanje, koje je u ovom slučaju na prvom mjestu, s novim izgledom i prekrasnim osmijehom dobila još više samopouzdanja i nade u život.

Ovakav jedan projekt može biti svima nama poticaj da se uključimo u rad zaklade Ana Rukavina i osvijestimo sebe i druge na koji način možemo pomoći onima kojima je to zaista potrebno. Stomatološki Centar Štimac je u ovom projektu prepoznao zadovoljstvo u pomaganju potrebitim skupinama, a također nagovještaju da to nije jedini projekt ovakvog karaktera.

Linker
26. travanj 2024 10:13