MADONNA

Bez podrške

Madonnin bivši suprug, britanski redatelj Guy Ritchie, dočekao je pop kraljicu na aerodromu u Londonu, iako nije bio tamo da joj pruži podršku. Naime, 50-godišnjoj pjevačici sud je odbio zahtjev za posvajanjem malavijske djevojčice Mercy James. Njezin bivši suprug navodno je odahnuo zbog takve odluke, tvrdi njegov otac John a na aerodrom je stigao kako bi vidio trogodišnjeg sinčića Davida Bandu.

Madonna i njena kćer Lourdes (12) ne mogu doći k sebi još od čitanja objašnjenja kojim je presuđeno kako glazbenica ne može posvojiti djevojčicu jer ne ispunjava odredbu malavijskog zakona prema kojem posvojitelji moraju bar 18 mjeseci živjeti u Malaviju.

-Presudilo je to što Madonna nije ispunila obvezu boravka, kao i to što sudac vjeruje da je djevojčica dobro zbrinuta u sirotištu. To što je dijete u sirotištu, točnije to što se o njemu netko brine i ono ide u školu smatra se njegovim najboljim interesom – objasnila je Zione Ntaba, glasnogovornica ministarstva pravosuđa.

Unatoč tim odredbama Madonna je prije tri godine uspjela posvojiti Davida Bandu, a čini se da su joj malavijske vlasti ipak zamjerile što se nije držala obećanja da će sinčića odgajati u duhu Malavija, odnosno da će ga upoznati s njegovim korijenima. Cijeli proces omelo je i pojavljivanje 24-godišnjeg zaštitara Jamesa Kambewa, koji tvrdi da je otac djevojčice koju je Madonna izabrala.

Linker
04. svibanj 2024 02:47