SAMO U GLORIJI

Bianca Matković - slatko iščekivanje druge bebe

Posljednja tri mjeseca pod budnim sam okom dvojice muškaraca, supruga i osmogodišnjeg sina Franca. Osim što mi u svemu ugađaju, sa mnom idu i na sve kontrole: Franco znatiželjno gleda bebu na ultrazvuku, a slikicu koju dobije od liječnika, doma odmah pokazuje bakama i djedovima. Iako imam mučnine, moja je sreća veća od tih muka – kaže Bianca Matković (36), saborska zastupnica HDZ-a, koja drugu trudnoću proživljava okružena pažnjom i ljubavlju supruga Vladimira (37), privatnog poduzetnika, s kojim je u braku trinaest godina, i sina Franca.

Bianca Matković, bez obzira na mučnine, kaže, ima dobar apetit. Jede mnogo povrća, voća i salata, što joj dotad baš i nije bio običaj, i paše joj kiselo.

– Moram što više mirovati, izbjegavati stres i uzrujavanje, a bez obzira na mučnine, ne želim izostati sa svog radnog mjesta u Saboru. Beba bi se trebala roditi početkom listopada, ali, ako se ugleda u Franca koji je požurio na svijet tri tjedna, očekujem je potkraj rujna – otkriva Bianca Matković.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćnu verziju teksta. Sve o trudničkim danima Biance Matković potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 847), koje je na kioscima od 31. ožujka, ili se pretplatite na PDF izdanje .

Linker
26. travanj 2024 16:52