TINA RUPČIĆ

Bijeg u prirodu

Dok većina Zagrepčana vikendima bježi na more, 38-godišnja pjevačica Tina Rupčić u društvu sinova Noe (11) i Jakova (4,5) bira “zelene brege” Hrvatskog zagorja. Veliki okrugli bazen na napuhavanje ispred obiteljske kuće u zagrebačkom naselju Kustošija dečki su tijekom dvodnevnog boravka u luksuznom apartmanu hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama zamijenili jacuzzijem.

– Idemo, djeco, u prirodu – odvukla je Tina sinove na piknik na obližnji Vuglec Breg, pet kilometara od Krapinskih Toplica. Čim su stigli, svi su odjurili na ljuljačke i tobogan, a nakon igre oduševili su se ponijima: “mamom” Beti, “tatom” Rubijem i njihovim “sinom” Jurom, koji se oždrijebio prije dvadesetak dana.

– Noa obožava konje. S tatom je prije tri mjeseca krenuo u školu jahanja na zagrebačkom Hipodromu, a nedavno su proveli tjedan dana u jahačkom kampu u unutrašnjosti Istre – priča Tina Rupčić, čiji se suprug, glazbenik Hrvoje Rupčić, prije tri mjeseca odselio iz obiteljske kuće zbog ljubavi prema glumici Zrinki Cvitešić.

– To što se naš brak raspao nije nikakva drama, bolje da smo se rastali u miru, nego da svi patimo zbog lošeg odnosa. Hrvoje je brižan tata: često je s djecom, vodi ih u kino i na izlete. Zajednički se brinemo o djeci i imamo normalnu komunikaciju, čak i surađujemo zajedno. Sa svojom grupom D.O.G. Kantina trebala bih uskoro snimiti spot za pjesmu “Kao da smo sami” u kojoj Hrvoje gostuje sa svojim Cubismom. Dražen Šolc, bivši bubnjar Parnog valjka, napisao je tu pjesmu koja se često vrti na radiju i na nekim je glazbenim ljestvicama prva. U grupi su, osim nas dvoje, i Oleg Colnago te moj mlađi brat Damir Kresnik – kaže Tina, koja će srpanj iskoristiti za snimanje dviju pjesama.

Za to će vrijeme Noa i Jakov biti u Zadru kod bake Ane Rupčić, a mama će im se na odmoru pridružiti tek u kolovozu, kada će svi zajedno otići u kuću Tininih roditelja u Gdinju na Hvaru.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više, cijeli tekst pročitajte u Gloriji br. 756 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
02. svibanj 2024 08:00