DJETETOVA SUDBINA

Bivša scijentologinja: Katie se s razlogom boji za Suri

Jenna Miscavige Hill (28), nećakinja Davida Miscavigea, kontroverznog vođe scijentološke crkve, dala je opsežan intervju NY Dailynewsu u kojem opisuje s kakvim strahotama bi se susrela malena Suri (6) da se Katie Holmes (33) nije suprotstavila svom suprugu Tomu Cruiseu (50).

– Moje iskustvo odrastanja u scijentološkom religijskom kampu bilo je puno psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Katie se ima razloga bojati što će biti sa Suri nakon njezinog razvoda. – izjavila je Miscavige Hill koja još uvijek ima traume zbog činjenice da nije mogla viđati roditelje, zbog prisile na rad i strogih kazni koje bi uslijedile za nepoštovanje pravila.

– Oni će sigurno htjeti indoktrinirati Suri i natjerati je da se udalji od majke, a na kraju prestane i s njom razgovarati. Mogli bi pokušati i negativno utjecati na Kateinu karijeru lažima i obmanama – dodala je Jenna. Katie je jučer viđena kako s kćeri kupuje namirnice za proslavu Dana nezavisnosti.

– Dobro sam – kratko je odgovorila novinarima na pitanje kako se osjeća dok je Suri sjedila u kolicima za kupnju. Tom Cruise je svoj pedeseti rođendan prekjučer proslavio s djecom iz braka s Nicole Kidman Connorom i Isabellom, a jučer je viđen na letu za Kaliforniju.

Javnost sa zanimanjem prati ovaj slučaj budući da postoje stroge kazne za one koji se odmetnu od scijentološke crkve pa je tako još uvijek nepoznato što se dogodilo sa suprugom vođe Davida Miscavigea čiji je nestanak prijavljen 2007. godine, a za koju se u to vrijeme pričalo kako se spremala napustiti muža.

Linker
20. travanj 2024 07:45