Instagram
ODLIČNO SE SLAŽU

Blake Lively i Martha Stewart - razgovor dviju prijateljica

Martha Stewart (73) možda se ne slaže s Gwyneth Paltrow (42) te se prepiru putem medija, međutim unatoč brojnim nagađanjima – to nije slučaj i s Blake Lively (27).

Dvije urednice lifestyle portala našle su se kako bi razgovarale o brojnim temama kojima su obje privržene – obitelji, zdravom životnom stilu i odnosima.

Martha već tradicionalno organizira American Made festival koji okuplja brojne američke izlagače koji predstavljaju svoje orginalne proizvode i projekte, pa je tom prilikom pozvala i slavnu glumicu kako bi zajedno demantirale medijske napise o njihovom neprijateljstvu.

– Ona je moja susjeda i prijateljica – izjavila je Martha o lijepoj Blake koja očekuje svoje prvo dijete. Dvije prjateljice potom su nastavile razgovarati o obitelji i životnim navikama.

– Nešto je u vodi, sve moje prijateljice su trudne – rekla je kroz šalu Blake i dodala kako unatoč tome što je i ona trudna, svi ju i dalje zovu da organizira razne domjenke za njih.

– Moja obitelj ima neobičnu božićnu tradiciju – nastavila je lijepa glumica i otkrila kako svi toliko vole umotavati darove da im posvećuju posebnu pažnju pa ih ne žele otvoriti prije 3. siječnja.

– Darovi budu tako lijepo umotani da nam ih je žao razmotati – izjavila je simpatična Blake koja u svestranoj Marthi vidi veliki uzor pa je obožavateljima poručila da kada su u pitanju savjeti za božićno darivanje, svakako poslušaju Marthu, a ne nju.

Linker
25. travanj 2024 06:06