IMPERATIV STILA

Blake Lively: Privlače me muškarci koji se znaju odjenuti

Američka glumica Blake Lively (24), najpoznatija kao Serena iz serijala “Tračerica”, za novi je broj magazina Marie Claire, čiju lipanjsku naslovnicu krasi, otkrila mnogo detalja o sebi – svoj modni ukus, zahtjeve koje postavlja pred muškarce, ali i ono što im nudi zauzvrat.

– Volim modu i ne treba mi profesionalna pomoć za odijevanje. To je sjajan način da izrazite sebe. Imam sreću što glumim u “Tračerici” koja je toliko usmjerena na modu da imam pristup svim dizajnerima. Moja asistentica ih doduše naziva, ali ja sama biram svoje cipele, odjeću i nakit. Često si sama uređujem i kosu te se šminkam uoči velikih događaja.

Blake je otkrila i u koga se ponekad ugleda.

– Volim stil Florence Welch. Ona je čista magija. Uvijek sam se divila ljudima koji znaju smjelo odabrati i osjećati se odlično – kaže vitka glumica, koja i sama često mnogo otkriva svojim modnim odabirima, pa lako dolazi na metu glasina.

– Ljudi vole povlačiti paralele između moga privatnog života i skandaloznih događaja u “Tračerici”. Budući da se i privatno oblačim poput svoga lika, čini im se da taj život živim i van seta. Zato mi i nisu povjerovali kada sam nedavno priznala da sam do sada imala samo četiri dečka. No to je istina – bila sam s malo muškaraca jer želim nekoga tko me uistinu uzbuđuje i nadahnjuje. U protivnom sam radije sama.

Blake je u vezi s kolegom Ryanom Reynoldsom (35) od listopada prošle godine. Upoznali su se na snimanju filma “Green Lantern”. Za slučaj da ljubav ne potraje, Blake je otkrila i čime je dečki mogu privući.

– Vrlo je privlačno kada se muškarac zna odjenuti – kaže Lively te dodaje i da snažnija polovica mora voljeti dobru hranu, jer je njoj kuhanje vrlo visoko na listi omiljenih aktivnosti.

– Obožavam kuhati za svoju obitelj. To je iskustvo za sva osjetila – hvali se Blake, koja u nedostatku kuhane papice može pojesti i neumjerene količine čokolade.

Linker
03. svibanj 2024 22:41