GLORIA IN SPECIJAL

Blanka Vlašić: Moji modni fetiši

Kad bi se sportašicama dodjeljivala nagrada za stil, ove bi je godine zasigurno osvojila – Blanka Vlašić. Jer, odjevne kombinacije 27-godišnje Splićanke jednako su zapažene kao njeni sportski uspjesi, pa je tako, primjerice, primajući nedavno u Monte Carlu priznanje za najbolju svjetsku atletičarku, sve oborila s nogu i svojim izgledom. Splitska visašica pojavila se u Dvorani zvijezda kultnog Sporting Cluba u maniri holivudske zvijezde – u glamuroznoj haljini od šarenog žoržeta splitske kreatorice Nede Makjanić-Kunić i sandalama Ledenko s potpeticama od 10 cm, u kojima je bila visoka čak 203 cm.

No, koliko joj je moda važna, Blanka potvrđuje i u svakodnevnim situacijama. Njezini omiljeni komadi za šetnju gradom u hladnim zimskim mjesecima su uske hlače, tunike s printom, duge tople veste, ali i minice u kojima do izražaja dolaze njene duge, vitke noge. A sve te dnevne kombinacije redovito nadopunjuje originalnim komadima nakita.

– Šarena haljina iz Monte Carla prvi mi je ‘vrišteći’ komad u ormaru. Koliko god mi se jarke boje sviđaju na drugima, na sebi najviše volim vidjeti nešto neutralno – otkrila je Blanka u razgovoru za zimsko specijalno izdanje Glorije In, u kojem je podijelila sve tajne svog besprijekornog stila te otkrila zašto, usprkos visini nosi visoke potpetice.

– U posebnim prilikama uvijek nosim štikle – i to s potpeticom od 10 centimetara u kojima noga izgleda najženstvenije – odlučna je najbolja atletičarka svijeta.

Dolores Tolić

Sve tajne stila Blanke Vlašić, ali i pregršt prijedloga za osvježenje zimske odjeće, lica i tijela te doma potražite u specijalnom izdanju Glorije In.

Linker
29. travanj 2024 06:10