RADOSNA VEČER

Blanka Vlašić: Slavlje nakon najteže godine

Već dugo Blanka Vlašić za svoje rođendane ne priređuje nikakvu feštu niti od njih pravi veliku pompu. Draže joj je svaku godinu obilježiti intimnije, u krugu obitelji. Ali ove godine ponajbolja svjetska atletičarka odlučila je napraviti iznimku. Nakon poslijepodnevnog treninga, pomno se dotjerala i zaputila prema konobi Gregolevante, gdje ju je već čekalo njezino žensko društvo.

Nakon što je Blanka uz čašu pjenušca čula najljepše želje svojih prijateljica, na stol je stigla i torta od tamne čokolade s upaljenih 29 svjećica.

– Ovaj mi je rođendan poseban. Ne samo zato jer sam dobila “pozivnicu” za ulazak u klub tridesetogodišnjakinja, već i stoga što mi je ovo bila najteža godina u životu. Zadnji put sam slavila 18. rođendan, organiziravši ludi party za pedesetak meni dragih ljudi. Ova je proslava bila mnogo intimnija, ali svejedno sam se super provela – kaže Blanka.

Od mame Venere dobila je prsten, tata Joško poklonio joj je naušnice, a prijateljice su joj darovale ukrase kojima će okititi božićno drvce u svom stanu.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćeni tekst o proslavi rođendana Blanke Vlašić. U tiskanom izdanju Glorije (br. 932) saznajte i preostale detalje. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
24. travanj 2024 20:07