EKSKLUZIVNO ZA GLAM

Blanka Vlašić: Tatu sam tražila savjete o seksu

Blanka Vlašić , najbolja skakačica uvis na svijetu i jedna o najatraktivnijh sportašica otkrila je u razgovru s novinarkom Dolores Tolić za novi broj roj luksuznog časopisa Glorija GLAM mnogo toga što o njoj još nismo znali.

Vitka i visoka 193 centimetra, 26-godišnja Splićanka jedna je od najatraktivnijih sportašica, a pritom i jedina prava sportska zvijezda u Hrvatskoj: mlade djevojke žele frizuru poput njezine, svagdje je prate fotografi, komentira se svaka njezina modna kombinacija… A što se nje tiče, ima se što komentirati – nema te boje niti dužine kose koju u proteklih deset godina nije isprobala.

Kao prava zvijezda, Blanka nikad ne govori o svom privatnom životu, pa tako nikad nismo saznali kako se zaljubila ni zašto je nakon tri godine prekinula vezu s Vinkovčaninom Antonijem Ergotićem. No, na iskreni ženski razgovor za GlorijuGLAM je pristala, a prije toga je besprijekorno odradila višesatno snimanje, praćena pogledima znatiželjnika koji su u prvi tren mislili da gledaju iskusnu manekenku.

Pričajući tako o svojim roditeljima Blanka je otkrila kako u obitelji Vlašić nema zabranjenih tema.

– Oca sam dvaput pitala za neke savjete u vezi seksa. Trebao mi je muški savjet, a tko će mi to bolje objasniti od onoga tko me najbolje poznaje?! Otac me saslušao sasvim normalno i objasnio mi što me zanimalo – otkrila je Blanka te priznala da s majkom ipak više priča o svojim vezama.

Pogledajte kako je sniman editorijal s Blankom Vlašić:

Cijeli intervju s Blankom Vlašić pročitajte u novom broju Glorije Glam, koji je na kioscima od ponedjeljka, 7. lipnja.

Linker
26. travanj 2024 08:38