PROSLAVA OBLJETNICE

Blitz nastavlja kao domaćin svjetskim filmskim zvijezdama

Ovih dana Hrvoje Krstulović i njegova supruga Branka Bebić imaju razloga za slavlje. Blitz film i video distribucija, tvrtka koju je Krstulović osnovao prije dvadeset godina, u svojoj je povijesti ugostila i najveća imena svjetske kinematografije poput Luca Bessona i Angeline Jolie , a sada najavljuje i dolazak drugih svjetskih zvijezda u Hrvatsku.

Blitz, brend koji je postao sinonim za zabavu i filmsku čaroliju, slavi dvadeseti rođendan i status vodećeg distributera filmova u Hrvatskoj i regiji. U čast dva desetljeća dugom i uspješnom poslovanju, tvrtka Blitz film i video distribucija će tokom cijele godine obilježavati svoj rođendan sa željom da obraduje poslovne partnere i sve ljubitelje filma.

Zahvaljujući inventivnosti i postojanosti Blitz je stekao povjerenje najvećih filmskih studija, a posebno je ponosan na uspješnu suradnju s domaćim filmskim autorima i producentskim kućama, pri čemu koristi najraznovrsnije promotivne aktivnosti kako bi potaknuo zanimanje hrvatske publike za domaći film, te takvim djelovanjem aktivno podržava razvoj hrvatske kinematografije, a time i hrvatske kulture i umjetnosti.

Linker
30. travanj 2024 17:15