Instagram
DANAS USPJEŠNE DIZAJNERICE

Blizanke Olsen: Posljednje smo saznale za povratak hit serije "Puna kuća"

John Stamos (51), koji je u popularnoj TV seriji utjelovio ujaka Jesseja, potvrdio je 20. travnja u showu Jimmyja Kimmela da će se snimati novi nastavci hit serije Puna kuća.

Ipak, za Mary-Kate i Ashley Olsen (28) to je bilo jednako iznenađenje kao i za brojne obožavatelje serije Puna kuća.

Poznate blizanke, koje su u seriji utjelovile Michelle Tanner, priznale su da nisu znale da se planira snimanje 13 novih nastavaka pod nazivom Punija kuća, kako je nedugo nakon Johnove objave potvrdio i Netflix.

– Danas smo saznale. Razgovarat ćemo s tvorcima serije i vidjeti što će se dogoditi – izjavila je Mary-Kate, a Ashley je dodala kako je nedavno susrela Boba Sageta (58), koji je u TV seriji utjelovio njihovog oca Dannyja Tannera, te da ni on nije spominjao snimanje novih nastavaka.

Slavne blizanke nakon glumačke karijere potpuno su se posvetile dizajniranju, ali ne isključuju mogućnost priključenja novom projektu oko kojeg će se posavjetovati sa svojim televizijskim ocem.

FOTO: Screenshot Youtube

U projekt su već uključeni Candace Cameron-Bure (39) koja će ponovno glumiti D.J., Jodie Sweetin (33) kao Stephanie, Andrea Barber (38) kao Kimmy Gibbler te John Stamos koji će osim uloge ujaka Jesseja biti i producent serije.

U novim nastavcima glavnu će ulogu imati odrasla D.J., koja je nedavno izgubila supruga, očekuje treće dijete i radi kao veterinarka. Zbog svih događaja ona se vraća u kuću u San Francisco, gdje joj se pridružuju Stephanie, koja je postala glazbenica, i samohrana majka Kimmy s kćeri Ramonom.

Linker
25. travanj 2024 09:57