GLORIA GLAM

Bojana Gregorić Vejzović: Fotografije sa Zoe su divna uspomena

Kako su dražesne, bila je najčešća prva reakcija uzvanika kada su na promociji ugledali naslovnicu novog broja luksuznog magazina GloriaGLAM i fotografiju glumice Bojane Gregorić Vejzović s malenom kćerkom Zoe. – Snimati s djecom je dosta zahtjevno, jer se morate prilagoditi njihovom ritmu. Taman kad bi bili spremni, njoj bi se prispavalo, pa smo čak dvaput snimali fotografije s njom. Fotografije su prekrasna uspomena – opisala je Bojana Gregorić Vejzović posebno snimanje za GlorijuGLAM, koje je odradila s kćerkom Zoe.

PROČITAJTE VIŠE: Bojana Gregorić Vejzović zablistala na promociji GlorijeGLAM FOTO Tko je došao na promociju GlorijeGLAM

U predblagdansko vrijeme svi su već počeli s planiranjima za najluđu noć, ali i vrijeme odmora iza nje, pa su zimske radosti, zahvaljujući i novootvorenom klizalištu na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, bile jedna od glavnih tema na promociji.

– Od zimskih sportova volim sjediti u kafiću i gledati van – s osmjehom je rekla splitska pjevačica Severina , nadodavši da je od skijanja i klizanja odustala zbog krkih kostiju.

Kako su se Bojana Gregorić Vejezović, Severina, Ivana Banfić , Leona Paraminski i ostale zvijezde provele na promociji GlorijeGLAM, pogledajte u videu.

Linker
18. travanj 2024 07:31