EKSKLUZIVNO

Boris Novković - razvod i nova ljubav

Istina je, Lucija i ja se razvodimo. I to vrlo civilizirano, bez povlačenja po novinama. Najvažnije je da u ovoj situaciji nitko ne ispašta, naročito ne naša djeca – kaže Boris Novković , 44-godišnji zagrebački kantautor, inače uvijek škrt na riječima kad je u pitanju njegov privatni život, ali ovaj put svjestan da svoju situaciju ne može sakriti od javnosti. Ni njemu ni supruzi nije lako, ali pošteno su si priznali da dalje ne mogu skupa i da je definitivno kraj njihova braka, koji je trajao osam i pol godina i u kojem su dobili dvojicu sinova, danas trogodišnjeg Nou i četveromjesečnog Bona.

Boris Novković: I danas znam reagirati kao derište

I baš kao što je iskreno priznao da je se razvodi, kolegama je povjerio da spremno na sebe preuzima i krivnju za raspad braka koji je u javnosti izgledao gotovo idilično. Ne krije niti da je u njegov život ušla druga žena, ali tvrdi da ona nikako nije pravi razlog zašto je otišao od supruge, koja je prije četiri mjeseca rodila njihovo drugo dijete .

Po Zagrebu kruži priča da je njegovo srce zarobila mlada slikarica, koja povremeno ilustrira dječje slikovnice i knjige. Ne ponosi se, kako je priznao prijateljima, što se zaljubio dok mu je supruga čekala njihova drugog sina, ali ljubav se desi i ne pita koliko će boljeti.

Ružica Đukić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve detalje o kraju braka Lucije i Borisa Novkovića doznajte u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 897) ili se pretplatite na PDF izdanje .

Linker
26. travanj 2024 14:17