GLORIA PROMO

Božićni noćni shopping

Kao nagradu za vjernost svojim kupcima, Mercator je, u suradnji s Jutarnjim klubom, i ove godine pripremio Božićni noćni shopping omogućivši svojim kupcima da se kvalitetno pripreme za blagdane i pravim darom razvesele svoje najmilije.

U Mercator centrima u šest gradova diljem Hrvatske, odnosno Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Osijeku, posjetiteljima je ovaj petak ponuđen jedinstveni događaj. Svim korisnicima kartice Mercator Pika i članovima Jutarnjeg kluba te ostalim kupcima koji su ispunili pristupnicu za članstvo u klubovima, Mercator je darovao 10% popusta!

U petak je u Mercator centrima istovremeno održano 6 koncerata eminentnih glazbenih imena. Mnogobrojne posjetitelje tako je u Mercator centru u Vukovarskoj ulici u Zagrebu zabavljao Jacques Houdek, Osijek je „zapalila“ Maja Šuput, a Split grupa Magazin. Riječani su se zabavljali uz Šajetu, Zadrani uz Postolar Trippera, a Puležani uz Gustafe i trbušne plesačice.

Osim toga, kupci su imali prilike uživati u brojnim poslasticama, degustacijama i nagradnim igrama.

U svakom od ovih centara posjetitelje je čekao i kutak Jutarnjeg kluba s posebnim blagdanskim ponudama. U klubu se nude gotovo svi knjiški žanrovi, od najnovije beletristike i publicistike do vječnih klasika književnosti te hitova i bestselera na domaćoj i svjetskoj izdavačkoj sceni, a valja izdvojiti i bogatu ponudu atraktivnih DVD-a za djecu i odrasle

Tijekom tri dana u prosincu, a još 12. i 19.12., kupci imaju mogućnost izbjeći blagdansku gužvu i kupovati povoljnije nakon 21 sat! Sve prodavaonice u dane Božićnog noćnog shoppinga otvorene su do 24 sata, osim Mercator Centra u Zagrebu koji radi do 22 sata.

Zabava se nastavlja i sljedećeg petka, kad nas u Zagrebu očekuje Luka Nižetić, u Rijeci Gustafi, u Splitu Giuliano, Magazin u Zadru, Šajeta u Puli i Osijeku grupa Latino! Svim korisnicima kartice Mercator Pika i članovima Jutarnjeg kluba te ostalim kupcima koji ispune pristupnicu za članstvo u barem jednom od klubova Mercator daruje 10% popusta! Više informacija na: www.jutarnjiklub.com www.mercator.hr

Linker
18. travanj 2024 15:29