GIBONNI

Božićni poklon obožavateljima

Kako bi se zahvalio obožavateljima koji su njegov album “Acoustic:Electric” učinili platinastim, splitski kantautor Gibonni odlučio je objaviti posebno božićno izdanje toga koncertnog albuma. U izdanju Dallas Recordsa, “Acoustic:Electric – special Christmas limited edition” pojavit će se u trgovinama 6. prosinca s redizajniranim omotom i u ograničenoj nakladi od 1000 primjeraka.

Poesbnost cijeloga izdanja je i u tome što će svaki primjerak osobno potpisati Gibonni, a tko želi postati vlasnikom tog kolekcionarskog izdanja neće smjeti puno čekati, jer će album biti u prodaji samo u prosincu. U suradnji s Dallas Recordsom, Gloria omogućuje svojim čitateljima da se predbilježe za kupnju albuma. Potrebno je samo u Gloria Shopu rezervirati svoj primjerak i on će vam stići na kućnu adresu 6. prosinca, dakle istoga dana kada se pojavi u trgovinama.

Posebno izdanje albuma “Acoustic:Electric” donosi i tri dosad neobjavljene snimke pjesama “Kad sam nasamo s njom” i “Divji cvit” (obje live iz Tvornice) te “Posoljeni zrak i razlivena tinta” (live iz Arene). Kako zvuče te pjesme kada ih pjeva Gibonni na koncertu moći ćete čuti od 1. prosinca na Otvorenom radiju, koji će ekskluzivno emitirati pjesme.

Poseban bosžićni dar za obožavatelje bit će, pak, besplatni download bonus pjesama sa posebnog izdanja “Acoustic:Electric”. Njih ćete moći skinuti na Glorijinoj internetskoj stranici od 4. prosinca te zauvijek pohraniti u svoju kolekciju najdražih pjesama.

Božićno izdanje albuma “Acoustic:Electric” možete naručiti u Gloria Shopu.

Linker
03. svibanj 2024 08:42