Sipa/Cropix
OMAŽ PREMINULOM GLUMCU

Braća pokojnog Paula Walkera angažirani u Brzim i žestokim 7

Nakon tragične pogibje Paula Walkera 30. studenog 2013. završna produkcija sednog nastavka hita Brzi i žestoki produžena je kako bi producenti i ekipa filma mogli dobro razmisliti kako će završiti film.

Nakon raznih varijanati potvrđeno je da će u završnoj produkciji sudjelovati braća pokojnog glumca, Caleb (36) i Cody (25).

Još nije objavljeno u kojem svojstvo će braća preminule zvijezde sudjelovati u filma, no navodi se da se njihovim angažnanom želi dati svojevrsni omaž preranom preminulom glumcu.

Film Brzi i žestoki 7 trebao je izaći ovo ljeto, no ekipa koja radi na filmu željela si je dati vremena da dobro razmisli na koji način će završiti film bez Paula, stoga će se sedmi nastavak uspješnice koja je obilježila karijeru pokojnog glumca pojaviti u kinima na proljeće 2015.

Paul Walker većinu svojih scena je snimio pa će njegova braća popuniti samo male praznine u produkciji koje je ostavio prerano preminuli glumac, navodi se u službenom priopćenju ekipe filma.

Također, navode i da bi Paul to sigurno želio: da njegova obitelj postane dio ekipe Brzih i žestokih koja mu je također bila poput obitelji.

Linker
02. svibanj 2024 06:08