KRAJ LJUBAVI

Bračne nevolje Nataše Dangubić i Bobe Jelčića

U nešto manje od dvije godine, koliko igra predstava ‘Gola u kavezu’ privatnog kazališta Moruzgva, čak tri glavne glumice su ostale trudne, a jedna od njih – Ecija Ojdanić – pri­je jedanaest mjeseci rodila je sin­­čića Jakova. Nju je zamijenila Bar­­bara Vicković , koja se u međuvremenu u tajnosti udala i čeka drugo dijete, a treću trudnicu, Anu Begić , u veljači će na pozornici zamijeniti Nataša Dangubić .

No, 36-godišnja zagrebačka glumica u ovom trenutku vjerojatno ne bi bila sretna da nastavi sretni niz svojih kolegica. Nije, naime, tajna da je njezin brak s redateljem Bobom Jelčićem (44), s kojim ima trogodišnju kćerkicu Lolu, već dulje u krizi. Govorkanja su počela ljetos, nakon dubrovačke premijere predstave “Spašeni”, na kojoj se Jelčić – iako mu je supruga imala jednu od glavnih uloga – nije ni pojavio.

Nije ga se moglo vidjeti ni na zagrebačkoj premijeri njenog filma “Šuma summarum”, a nakon što je Nataša Dangubić i Novu godinu do­­čekala sama, odnosno u društvu prijatelja i kolega na zabavi u Muzeju za umjetnost i obrt, priča o njihovoj bračnoj krizi, pa čak i mogućem razvodu, dobila je potvrdu.

Ines Stipetić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o životu Nataše Dangubić i Bobe Jelčića potražite u novom broju tjednika Gloria (837) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
15. travanj 2024 21:05