KRAJ LJUBAVI?

Bračni problemi Katy Perry i Russella Branda

Katy Perry (27) i Russell Brand (36) pred kamerama uvijek poziraju zagrljeni i s osmijehom na licu, no izvori bliski paru tvrde da se njihov brak u posljednje vrijeme raspada. Iako se isprva pretpostavljalo da su zajedno otputovali na Havaje tijekom zimskih praznika, na kraju je ispalo da u čarima sunca i oceana uživa samo popularna pjevačica, dok je glumac u to vrijeme bio udaljen 11 000 kilometara, u Engleskoj. Britanski komičar viđen je 24. prosinca u jednom londonskom pubu, nakon čega je podržao svog prijatelja na humanitarnom plivanju. U ljepotama Hyde parka i Winter Wonderlanda uživao je 26. prosinca, ponovno bez supruge.

U međuvremenu, pjevačica je fotografirana kako pliva u oceanu bez vjenčanog prstena na sam Božić na otoku Kauai, gdje je odsjela u unajmljenoj privatnoj vili.

– Katy i Russell su trenutno u različitim životnim fazama. Njihov brak ne funkcionira. On je na odvikavanju i jako se trudi ostati čist, ali mu nimalo ne pomaže njen životni stil – rekao je blizak prijatelj za Hollywood Life.

I dok Katyna karijera ide uzlaznom putanjom, Russell se samo želi smiriti. Ove godine Katy Perry postala je prva ženska pop pjevačica s pet hitova na ljestvici Billboard Hot 100, a od ožujka do studenog je održavala koncerte u sklopu svoje turneje California Dreams, što joj nije ostavljalo previše vremena za ulogu supruge.

Ranije ovog mjeseca zvijezda filmova ‘To je rock’n’roll’ i ‘Upoznati Sarah Marshall’ pojavio se u talk showu Ellen DeGeneres , slatko se nasmijao na glasine da im je brak u problemima te rekao da uživa kao kum malih blizanaca koji su mu sve zanimljiviji kako odrastaju:

– Mogu puno naučiti od njih. Katy i ja smo im kumovi, što znači da smo odgovorni za njihovo duhovno sazrijevanje. To će biti zanimljivo – izjavio je te dodao kako voli proučavati djecu i njihovo ponašanje kroz rast, sugerirajući da bi volio proširiti obitelj.

Katy Perry i Russell Brand vjenčali su se u listopadu 2010. godine nakon 13-mjesečne veze, a posljednji su se put zajedno pojavili u javnosti 3. prosinca u Los Angelesu.

Linker
27. travanj 2024 17:25