ŽESTOKA DJEVOJKA

Brad Pitt: Angelina je još uvijek zločesta cura

U intervjuu danom krajem prošle godine Angelina Jolie (36) izjavila je kako nije posve zapustila divlju stranu svoje ličnosti koja je dominirala njenom mladošću, ali ju danas čuva samo za Brada Pitta (48). U razgovoru za CBS njen je dragi sada potvrdio te navode, pritom se tajnovito nasmijavši.

– Još je uvijek zločesta cura – rekao je Brad.

Istospolne afere, brojne tetovaže, krv bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona nošena oko vrata, sadomazohizam, incestuozne provokacije s bratom, neprevladan sukob s ocem Jonom Voightom – sve se to vezivalo uz mladu Angelinu, danas priznatu humanitarku, neprikosnovenu zvijezdu, a odnedavna i redateljicu i scenaristicu, čiji će prvijenac “U zemlji krvi i meda” zagrebačka publika premijerno gledati u društvu slavnog para i njihove djece 17. veljače u CineStar IMAX kinu Arena Centra. U sretnoj vezi s holivudskim ljepotanom kojega je preotela Jennifer Aniston , Angelina je danas prije svega brižna majka.

Brad Pitt za CBS je najprije govorio o ulozi u filmu “Igra pobjednika”, koja mu je donijela i oskarovsku nominaciju, a potom je, pomalo zamuckujući, prešao na obiteljske teme, ističući koliko mu znače djeca Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5), Vivienne i Knox (3), bez kojih više ne može zamisliti život, pa ih svuda vodi sa sobom. Nakon toga, red je došao i na zanosnu suprugu.

Linker
29. travanj 2024 04:17