OBITELJ NA OKUPU

Brad Pitt doveo blizance u Budimpeštu

Noseći dvogodišnje blizance Vivienne Marcheline i Knoxa Leonea u rukama, holivudski glumac Brad Pitt stigao je danas u Budimpeštu kako bi se pridružio nevjenčanoj supruzi Angelini Jolie i njihovoj ostaloj djeci. Pitt je iskoristio VIP izlaz u budimpeštanskoj zračnoj luci, no fotografi su ga ipak primijetili te snimili kako nosi toplo odjevene blizance.

Angelina Jolie je već nekoliko tjedana u glavnom gradu Mađarske, gdje snima zasad neimenovani film o ljubavi Muslimanke i srpskog vojnika za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, a prije desetak dana pridružili su joj se i Maddox (9), Pax (7), Zahara (5) i Shiloh (4). Stariju djecu upisala je u elitnu francusko-američku školu, dok su djevojčice krenule u vrtić, koji se nalazi u sklopu iste škole.

Kako je Brad Pitt u isto vrijeme morao biti u Bostonu, gdje je snimao film “Moneyball”, pa je s Angelinom podijelio roditeljske dužnosti: ona se brinula za četvoro starije djece, dok je on uz sebe imao najmlađe blizance. Naravno, sva djeca su imala i dadilje, tako da su se holivudske zvijezde neometano mogle nastaviti baviti svojim poslom.

Nakon što završio mađarski dio snimanja svojeg redateljskog debija, cijela obitelj trebala bi se preseliti u Sarajevo, gdje će Angelina nastaviti s radom na filmu.

Linker
02. svibanj 2024 08:05