LOŠA NAVIKA

Brad Pitt: Pušeći marihuanu zamalo sam uništio svoje tijelo

Brad Pitt (48) ove je godine ponovno, nakon “Neobične priče o Benjaminu Buttonu” 2008., nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glumca, zahvaljujući ulozi u filmu “Igra pobjednika”. Obračun s Georgeom Clooneyjem , Garyjem Oldmanom , Jeanom Dujardinom i Demiánom Bichirom Brad iščekuje opušteno i sretno, no krajem 1990-ih godina plavi je ljepotan bio u mnogo manje radosnom raspoloženju – potonuvši u pakao depresije prepustio se uživanju marihuane.

– Tih sam se godina gadio samom sebi. Skrivajući se od slave pušio sam previše trave, ležao u fotelji i pretvarao se u krafnu, posve iziritiran sobom – priznao je glumac za novi broj Hollywood Reportera, u kojem opsežno govori o zloporabi opojnih sredstava u mlađim danima.

Srećom Bradovo tijelo preživjelo je maltretiranje, pa je danas glumac blažen u vezi s Angelinom Jolie i njihovo šestero djece o kojoj govori kada god stigne.

– Želim im omogućiti da sami pronađu svoj životni put. Za sada o mami i tati znaju samo da se bave pričama, jer filmove i pamte po njima – kaže Pitt.

Brad je nedavno najavio i zaokret u stajalištu oko mogućeg braka slavnog para, rekavši kako se želi što prije oženiti s Angelinom i da vjerojatno neće izdržati do trenutka kada će svi ljudi u SAD-u imati pravo na taj zavjet. Brad i Angelina toga su se, naime, držali potičući borbu za pravo na istospolne brakove. Angelina je ne tako davno još uvijek tvrdila kako je brak samo papir koji se ne može mjeriti s dubinom odnosa što ga ona i Brad, prvenstveno kroz djecu, imaju.

Linker
29. travanj 2024 07:31