Sipa/Cropix
OBITELJ NA PRVOM MJESU

Brad Pitt: Zbog obitelji se osjećam kao najbogatiji čovjek na svijetu!

Iako je jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, Brad Pitt (50) izjavio je kako je razlog zbog kojega se osjeća kao najbogatiji čovjek na svijetu njegova obitelj. Slavni glumac u nedavnom intervju za magazin Psychologies otvoreno je progovorio o očinstvu i tome koliko ga je ono promijenilo.

Glumac, koji je odnedavno u braku s lijepom glumicom Angelinom Jolie (39), ima šestero djece: Maddoxa (13), Paxa (10), Zaharu (9), Shiloh (8) i šestogodišnje blizance Knoxa i Vivienne te njih smatra svojim najvećim bogatstvom.

– Čovjek s godinama nauči cijeniti najjednostavniju ljepotu i prirodu svoje obitelji. Najljepše iskustvo u životu mi je gledanje moje djece kako se razvijaju i rastu – izjavio je glumac i dodao kako se zbog toga osjeća kao najbogatiji čovjek na svijetu.

JLP

Foto: JLP

– Uloga oca me je toliko promijenila, oživjela i učinila velikodušnijom osobom – rekao je Brad i dodao kako su mu djeca najvažnija u životu te ih zbog toga uvijek stavlja na prvo mjesto.

– Neprekidno brinem o njima. To je ta emocionalna veza i odgovornost koja nikada ne jenjava – objasnio je slavni glumac i dodao kako o njima brine više nego o samome sebi.

– To je prava definicija ljubavi – zaključio je Brad o svojoj obitelji.

Linker
16. travanj 2024 21:51