DJEČJI FESTIVAL

Branka Bebić Krstulović uživa s djecom

Završio je prvi Dječji festival u Cinestar kinima u kojem su uživali brojni poznati roditelji poput Siniše Kovačića, Branke Bebić Krstulović i Anice Kovač.

Prvi Dječji festival u Cinestar kinima imao je nekoliko tisuća posjetitelja koji su u jedanaest hrvatskih gradova uživali u projekcijama igranih, animiranih i dokumentarnih filmova te brojnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama.

Festival su zatvorili članovi stručnog dječjeg žirija, glumci Tit Emanuel Medvešek i Mile Biljanović, dok je treća članica Ena Ikica festival pratila u Osijeku.

Tijekom festivala prikazano je 14 dugometražnih filmova iz čak deset zemalja svijeta, a u natjecateljskom dijelu čak je njih osam ušlo u konkurenciju za nagrade te je žiri, uz tešku odluku, pobjednikom proglasio film RIO 2.

– Radnja filma RIO 2 je zanimljiva, zvučni efekti su odlični te je vrlo zabavan i duhovit. Uživala sam gledajući ga, a i publika se glasno smijala pa sam pretpostavila da je i njima jednako odličan – izjavila je članica stručnog žirija Ena Ikica.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
11. travanj 2024 21:45