Sipa/Cropix
SUĐENI SU JEDNO DRUGOM

Brat blizanac Ashtona Kutchera obožava Milu Kunis

Ashton Kutcher (36) i Mila Kunis (30) znaju se već 15 godina, još sa seta snimanja humoristične serije Lude sedamdesete, a sada su zaručeni i očekuju svoje prvo dijete. Brat Ashtona Kutchera, Michael, izjavio je kako su njih dvoje oduvijek i bili suđeni jedno drugome.

– Obožavam Milu! Njih dvoje ponovno su se našli nakon 14 godina i mislim da su si suđeni – izjavio je Michael, Ashtonov brat blizanac koji boluje od celebralne paralize.

– Oni su divan par i jako sam sretan zbog njihovih zaruka i prinove kojoj se raduje cijela obitelj – ispričao je glumčev brat, koji je svoj život posvetio širenju svijesti o celebralnoj paralizi.

Međutim, on nije jedini koji se raduje sreći glumačkog para; zbog njih je sretna i cijela postava serije Lude sedamdesete, gdje su se Ashton i Mila upoznali kada je njoj bilo tek 14 godina, a njemu 20.

Laura Prepon (34), koja je u popularnoj seriji igrala lik Donne, izjavila je kako će cijela ekipa sa seta biti na vjenčanju i kako bolji scenarij nakon serije nisu mogli ni zamisliti.

TV/ EXTRAIT DU FEUILLETON
/ INTERFOTO USA/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
19. travanj 2024 16:15