Splash
RAZLOG JE DRUGA ŽENA

Brazilski nogometaš Kaká razvodi se nakon devet godina braka

Poznati brazilski nogometaš Kaká potvrdio je da se razvodi od supruge Caroline Celico.

Kaká i Caroline u vezi su od 2001., vjenčali su se 2005. godine, a nakon devet godina braka njihovom naizgled idiličnom braku došao je kraj.

Brazilski nogometaš poznat je po svojoj religioznosti, često je ponosno isticao kako Bibliju uvijek nosi sa sobom te da dio svoje zarade vraća Bogu, a u brak je ušao nevin, jednako kao i Caroline.

– Svaki brak ima svoje krize, ali one mogu biti i korisne. Mi imamo krizu svake godine, to je normalno. Sada je sve u redu i nakon oluje dolazi sunce – komentirala je nedavno glasine o bračnoj krizi Caroline, ali čini se da ovog puta nisu uspjeli riješiti nesuglasice i zajedno su odlučili da je najbolje da se rastanu.

Ipak, mnogi tvrde da iza razvoda poznatog para stoji nogometaševa nevjera – Kaká je navodno još prošle godine iamo aferu s Jakelyne de Oliveira (21), Miss Brazila 2013. godine.

Kaká i Caroline imaju dvoje djece – petogodišnjeg sina Lucu i trogodišnju Isabellu, a još u lipnju na svom Instagram profilu objavio je idiličnu obiteljsku fotografiju te se zahvalio Bogu na obitelji i napisao da je obitelj na prvom mjestu.

FOTO: Instagram

Linker
10. travanj 2024 18:59