PR
ZA TO JE GLUP I NERVOZAN

Brinu me samo administrativni poslovi oko vjenčanja

Po zvanju je autoelektričar, a radio je kao izbacivač u diskoteci, švercer trenirki i parfema, preprodavač voća i povrća, učitelj tae kwon doa, trener fitnessa i pizza majstor. Televizijsku karijeru počeo je kao fizikalac, u emisiji Prijatelj na kvadrat, bio je mišićavi spasilac Bich Mjukenon u showu Pazi, zid, voditelj u Shpitzi, u duetu s Ivanom Kindl nastupao je u showu Zvijezde pjevaju, a njegov dječji san da bude klaun – ostvario se u showu Tvoje lice zvuči poznato.

– Napokon sam dio cirkusa – kaže Mario Petreković, 42-godišnji zabavljač rodom iz Bjelovara, koji posljednjih mjesec dana oduševljava vjernim imitacijama glazbenih zvijezda u showu Nove TV.

Kako obitelj reagira na vaše “ludiranje” na televiziji? – Kaže tata da ga prijatelji pitaju “kako tvoja kćer, pardon sin…”. Otac je poznati šaljivdžija i vicmaher pa mi je na telefon zaurlao – “Gdje si, Tina”?

Je li nakon pet godina ljubavi s Tenom Hasanefendic vrijeme za novi korak u vezi? – Mislite na ženidbu? Ja sam se još s 13 godina žarko htio oženiti, ali mi je otac zabranio, tako da sam još u kazni! Živimo zajedno i čekamo da porastemo, jer sve je stalo samo djeca rastu. Brinu me samo oni silni administrativni poslovi oko vjenčanja, za to sam glup i nervozan. Ako bi moglo bez toga, bilo bi to divno.

Marijana Marinović

Ostatak intervjua pročitajte u tiskanom izdanju Glorije.

Linker
25. travanj 2024 03:57